שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עגבניות שרי ואספרגוס בשמן זית ועשבי תיבול / בני סיידא


חומרים (8 מנות)
1 סלסלה עגבניות שרי
20 גבעולי אספרגוס (הראשים בלבד), חלוטים במים רותחים
1/2 כוס שמן זית
6 שיני שום כתושות
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות עירית קצוצה
1 כף טימין קצוץ
1 כף שמיר קצוץ
מלח פלפל שחור טחון טרי
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את העגבניות ומייבשים על מגבת נייר.
  2. מחממים במחבת כבדה את השמן, מוסיפים את העגבניות והאספרגוס ומטגנים 5 דקות. מקפיצים מפעם לפעם, מוסיפים את השום ואת עשבי התיבול, מתבלים במלח, בפלפל ובסוכר, מטגנים עוד כ 2 דקות ומגישים.

חזרה