|
|
|
|
עגבניות שרי ואספרגוס בשמן זית ועשבי תיבול
/ בני סיידא
|
חומרים (8 מנות)
|
1 סלסלה עגבניות שרי |
20 גבעולי אספרגוס (הראשים בלבד), חלוטים במים רותחים |
1/2 כוס שמן זית |
6 שיני שום כתושות |
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים |
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה |
3 כפות עירית קצוצה |
1 כף טימין קצוץ |
1 כף שמיר קצוץ |
מלח פלפל שחור טחון טרי |
1 כפית סוכר |
אופן ההכנה |
- שוטפים היטב את העגבניות ומייבשים על מגבת נייר.
- מחממים במחבת כבדה את השמן, מוסיפים את העגבניות והאספרגוס ומטגנים 5 דקות. מקפיצים מפעם לפעם, מוסיפים את השום ואת עשבי התיבול, מתבלים במלח, בפלפל ובסוכר, מטגנים עוד כ 2 דקות ומגישים.
| חזרה | | |