שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה, פלפלים, גבינה ובצל / חנוך בר שלום


חומרים
300 גרם קונכיות פסטה קטנות
4 פלפלים
5 בצלים ירוקים
10 זיתים שחורים , מגולענים וקצוצים
150 גרם גבינת פטה
לרוטב:
2 כפות חומץ בן יין
1 כף מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
4 שיני שום , כתושות
1 כפית אורגנו יבש
מלח , פלפל
אופן ההכנה
  1.  מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערה. 
  2. חוצים את הפלפלים, מסלקים את הגרעינים ואת הגידים הלבנים. וחתכים לקוביות קטנות. פורסים את הבצל לפרוסות - החלק הלבן בנפרד מהירוק. מערבבים בקערה את הפלפלים, החלק הלבן של הבצל, הזיתים ומרכיבי הרוטב, מוסיפים לפסטה ומערבבים היטב.
  3. מעבירים לקערת הגשה, מגררים מלמעלה את גבינת הפטה ומפזרים את החלק הירוק של הבצל. מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.

חזרה