שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפיים פיקנטיות / אבי שטייניץ


חומרים
16 כנפי עוף נקיות
3 כפות פירורי לחם
לרוטב:
1 כף שמן תירס
1 שן שום כתושה
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 בצל קצוץ
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפיות חרדל דיז'ון
1/2 כפית פפריקה
2 כפיות סוכר חום
1 כפית רוטב טבסקו (או פחות)
4 כפות גדושות קטשופ
מעט פלפל אדום חריף (צ'ילי, אם רוצים)
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר.
  2. מחממים את השמן במחבת ומזהיבים קלות את השום, הג'ינג'ר והבצל. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומצננים.
  3. מניחים את הכנפיים בתבנית צלייה. יוצקים עליהן את הרוטב והופכים אותן בתוכו כמה פעמים, כדי לצפות אותן היטב. מפזרים על הכנפיים. את פירורי הלחם ואופים 15 דקות עד שהן שחומות.

חזרה