שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כרובית מטוגנת בלימון ושום / בני סיידא


חומרים
1 כרובית קטנה, מפורקת לפרחים קטנים
שמן לטיגון עמוק
6 שיני שום פרוסות
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח גס
1/4 כוס שמן זית
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
  1. מטגנים את הכרובית בשמן עמוק עד להזהבה. מעבירים לקערה.
  2. מערבבים בקערה אחרת את שאר המרכיבים, יוצקים על הכרובית ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר.

חזרה