|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
כנפיים בנוסח אינדונזי
/ אבי שטייניץ
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
28 כנפי עוף נקיות |
למשרה: |
3 שיני שום כתושות |
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי וקצוץ |
1/2 1 בצלים בינוניים, קצוצים גס |
1 פלפל צ'ילי חריף |
1 כפית גרגירי כוסברה |
2 כפות מלח |
2 כפות סוכר (או סוכר דקלים שאפשר לקנות בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק) |
2 כפות רוטב סויה |
3 כפות מיץ ליים |
2 כפות שמן |
להגשה: |
1/2 כוס חלב קוקוס |
צרור כוסברה טרייה |
בצל ירוק טרי |
אופן ההכנה |
1. מרסקים את כל מרכיבי המשרה בבלנדר למחית חלקה ושורים בה את הכנפיים למשך 12 שעות. 2. מוציאים מהמשרה וצולים בגריל. 3. מביאים את המשרה לרתיחה עם חלב הקוקוס ומבשלים כ- 4 דקות. 4. מגישים את הכנפיים עם הרוטב (קר או חם), וקערית של כוסברה ובצל ירוק.
| חזרה | | |