|
|
|
|
מרק ירקות איטלקי עם רביולי או טורטליני
/ בני סיידא
|
חומרים
|
4 כפות שמן זית |
50 גרם מרגרינה (או חמאה, או 3 כפות שמן זית נוספות) |
3 גזרים חתוכים לקוביות |
2 קישואים חתוכים לקוביות בקליפתם |
200 גרם תרד חתוך לרצועות |
1 כוס פרחי כרובית |
3 בצלים ירוקים קצוצים |
5 גבעולי סלרי קצוצים |
1/2 כוס אפונה קפואה |
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה |
1/4 כוס ריחן קצוץ(אם רוצים) |
2 עגבניות קלופות וקצוצות |
6 שיני שום קצוצות |
1 כוס כרוב חתוך לרצועות |
2 כפות רסק עגבניות |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
10 כוסות מרק עוף צח |
להגשה: |
300 גרם רביולי או טורטליני מוכנים, ממולאים בתרד |
אופן ההכנה |
- ממיסים את השמן והמרגרינה בסיר כבד. מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים 15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
- מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים כ-10 דקות, מסננים ממי הבישול. מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי.
| חזרה | | |