שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט זיתים מבושלים / בני סיידא


חומרים
300 גרם זיתים ירוקים מבוקעים גדולים
1/2 כוס שמן
4 עגבניות טריות, מרוסקות
6 שיני שום כתושות
1 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
  1. מכניסים את הזיתים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מסננים, מכסים שוב במים ומביאים לרתיחה נוספת. מסננים.
  2. שמים בסיר נפרד את השמן, העגבניות, השום והפפריקה ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את הזיתים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך. מצננים ומאחסנים במקרר עד להגשה.

חזרה