|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סלט זיתים מבושלים
/ בני סיידא
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
300 גרם זיתים ירוקים מבוקעים גדולים |
1/2 כוס שמן |
4 עגבניות טריות, מרוסקות |
6 שיני שום כתושות |
1 כפית פפריקה חריפה |
אופן ההכנה |
- מכניסים את הזיתים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מסננים, מכסים שוב במים ומביאים לרתיחה נוספת. מסננים.
- שמים בסיר נפרד את השמן, העגבניות, השום והפפריקה ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את הזיתים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך. מצננים ומאחסנים במקרר עד להגשה.
| חזרה | | |