שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק בטטות עם קארי / אבי שטייניץ


חומרים
2 בצלים
2 כרישות (החלק הלבן בלבד)
1 גזר
1 ק"ג בטטות
2 כפות חמאה
2 שיני שום כתושות
מלח
אגוז מוסקט מגורד
אבקת קארי
1 ליטר מרק ירקות צח
2 מכלים שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  1.  שוטפים את הירקות, קולפים וחותכים לקוביות. 
  2. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הירקות, השום, המלח והתבלינים מערבבים ומניחים לירקות "להזיע" כ- 7 דקות, עד שהם מתרככים מעט ומפיצים ריח. 
  3. מוסיפים את המרק הצח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 10 דקות.
    מוסיפים את השמנת ומרסקים את המרק בבלנדר יד. מתקנים תיבול ומגישים חם.


חזרה