מלפפונים כבושים במלח
/ יעל אביבי
היחס בכבישת מלפפונים הוא כפית מלח גס על כל כוס מים.
|
חומרים
|
מלפפונים קטנים ומוצקים |
מלח גס |
מים |
אופן ההכנה |
- שוטפים את המלפפונים, ומסדרים בצנצנת כבישה מעוקרת (יש לטבול את הצנצנת במים רותחים כדי שהיא תהייה סטרילית). משתדלים שלא יהיו רווחים גדולים בין המלפפונים.
- אם רוצים אפשר להוסיף למלפפונים בשלב זה פלפל שחור שלם, שום ושאר תבלינים.
- ממיסים את המלח במים ושופכים את המים על המלפפונים. המים צריכים לכסות את המלפפונים. מעמידים את הצנצנת בצד. המלפפונים יהיו מוכנים תוך שבועיים.
|
חזרה |