|
|
|
|
חזה עוף עם שמנת חמוצה וחרדל
/ גיורא פרבר
|
חומרים (4 מנות)
|
4 חזות עוף חתוכים לשניים |
1 גביע שמנת חמוצה |
1 כף חרדל דיז'ון |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
מעט יין אדום יבש |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- מערבבים את השמנת החמוצה, החרדל, המלח והפלפל.
- מחממים שמן זית במחבת. כשחם - זורקים לשם את העוף, ושופכים את הרוטב הנ"ל. כשמבעבע, אפשר להוסיף את היין.
- מחכים שהעוף יהיה מוכן - כמה דקות, et voila!.
| חזרה | | |