שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזה עוף עם שמנת חמוצה וחרדל / גיורא פרבר


חומרים (4 מנות)
4 חזות עוף חתוכים לשניים
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף חרדל דיז'ון
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט יין אדום יבש
שמן זית
אופן ההכנה
  1. מערבבים את השמנת החמוצה, החרדל, המלח והפלפל.
  2. מחממים שמן זית במחבת. כשחם - זורקים לשם את העוף, ושופכים את הרוטב הנ"ל. כשמבעבע, אפשר להוסיף את היין.
  3. מחכים שהעוף יהיה מוכן - כמה דקות, et voila!.

חזרה