שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אורז ופירות / אבי שטינייץ


חומרים
2 כוסות אורז
50 גרם מרגרינה או חמאה
2 כפות שמן
1/2 1 כוסות מים רותחים
1/2 1 כוסות נקטר אננס
מלח ופלפל
2 כוסות פירות חתוכים ומקוררים
עלי נענע או עלי מנטה טריים
3 כפות שבבי קוקוס
אופן ההכנה
  1.  מטגנים את האורז בחמאה ובשמן תוך ערבוב, עד שהוא חם והגרגירים מצופים כולם בשומן. מוסיפים את המים, הנקטר, מעט מלח ופלפל, מורידים את הלהב למינימום, מכסים ומבשלים 15 דקות. 
  2. מצננים את האורז ומקררים היטב במקרר. לפני ההגשה מערבבים עם הפירות החתוכים זורים נענע קצוצה ושבבי קוקוס קלוי ומגישים קר.

חזרה