|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סלט אורז ופירות
/ אבי שטינייץ
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
2 כוסות אורז |
50 גרם מרגרינה או חמאה |
2 כפות שמן |
1/2 1 כוסות מים רותחים |
1/2 1 כוסות נקטר אננס |
מלח ופלפל |
2 כוסות פירות חתוכים ומקוררים |
עלי נענע או עלי מנטה טריים |
3 כפות שבבי קוקוס |
אופן ההכנה |
- מטגנים את האורז בחמאה ובשמן תוך ערבוב, עד שהוא חם והגרגירים מצופים כולם בשומן. מוסיפים את המים, הנקטר, מעט מלח ופלפל, מורידים את הלהב למינימום, מכסים ומבשלים 15 דקות.
- מצננים את האורז ומקררים היטב במקרר. לפני ההגשה מערבבים עם הפירות החתוכים זורים נענע קצוצה ושבבי קוקוס קלוי ומגישים קר.
| חזרה | | |