שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט שעועית ופלפלים בכוסברה / אריק חכימי


חומרים
1.5 כוסות שעועית לבנה מבושלת
1.5 כוסות שעועית אדומה מבושלת
3 פלפלים אדומים קלויים, מקולפים וחתוכים לרצועות דקיקות
3 פלפלים צהובים קלויים, מקולפים וחתוכים לרצועות דקיקות
3 שיני שום, קצוצות דק
1.5 בצלים, קצוצים לקוביות
1/4 כוס שמן זית
6 כפות חומץ בן יין אדום (או בלסמי)
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
6 כפות כוסברה קצוצה דק
3 כפות רוקט קצוץ לרצועות דקות
1/2 כף טימין קצוץ דק
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את כל המרכיבים (פרט לכוסברה, הרוקט והטימין) ומשהים במקרר במשך הלילה. 
  2. לקראת ההגשה מוציאים מהמקרר, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר.

חזרה