|
|
|
|
סלט שעועית ופלפלים בכוסברה
/ אריק חכימי
|
חומרים
|
1.5 כוסות שעועית לבנה מבושלת |
1.5 כוסות שעועית אדומה מבושלת |
3 פלפלים אדומים קלויים, מקולפים וחתוכים לרצועות דקיקות |
3 פלפלים צהובים קלויים, מקולפים וחתוכים לרצועות דקיקות |
3 שיני שום, קצוצות דק |
1.5 בצלים, קצוצים לקוביות |
1/4 כוס שמן זית |
6 כפות חומץ בן יין אדום (או בלסמי) |
מלח |
פלפל שחור גרוס טרי |
6 כפות כוסברה קצוצה דק |
3 כפות רוקט קצוץ לרצועות דקות |
1/2 כף טימין קצוץ דק |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב את כל המרכיבים (פרט לכוסברה, הרוקט והטימין) ומשהים במקרר במשך הלילה.
- לקראת ההגשה מוציאים מהמקרר, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |