שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תרד וצנוברים / אביבית פריאל


חומרים
1 כף גדושה חמאה
250 גרם תרד נקי מעוקצים, שטוף ומיובש
1 בצל סגול פרוס
מלח ופלפל
100 גרם צנוברים קלויים במחבת ללא שומן
אופן ההכנה
1. מחממים את החמאה במחבת עמוקה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך.
2. מוסיפים את התרד ומקפיצים 3-4 דקות, עד שהתרד משנה את צבעו לירוק כהה. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים. מגישים פושר, כמנת ביניים או כתוספת למנה העיקרית.
חזרה