|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סלט תרד וצנוברים
/ אביבית פריאל
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 כף גדושה חמאה |
250 גרם תרד נקי מעוקצים, שטוף ומיובש |
1 בצל סגול פרוס |
מלח ופלפל |
100 גרם צנוברים קלויים במחבת ללא שומן |
אופן ההכנה |
1. מחממים את החמאה במחבת עמוקה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך. 2. מוסיפים את התרד ומקפיצים 3-4 דקות, עד שהתרד משנה את צבעו לירוק כהה. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים. מגישים פושר, כמנת ביניים או כתוספת למנה העיקרית.
| חזרה | | |