שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דואה-תבלין מצרי / סיגל

דואה הוא מאכל מצרי. טוב לשים על לחם עם חמאה, תבלין לסלט/ תוספת לפירורי לחם לשניצל או סתם בכפית.


חומרים
200 גרם שומשום
1 כף גרגירי כוסברה
1 כפית כמון
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
  1.  מטגנים את השומשום עד שהוא משחים קלות. 
  2. מטגנים בנפרד את הכוסברה גרגרים, השחמה קלה.
  3.  מערבבים יחד וטוחנים בבלנדר יחד עם הכמון והמלח. מאחסנים בצנצנת במקרר, מוציאם וצורכים לפי הטעם ולפי הצורך.




חזרה