סלט גמבות מבושל
/ כרמית ד.
מהיר,טעים,ומתאים כסלט,כירקות מוחמצים,כתוספת לסלט,וכל העולה על דעתכם.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (5 מנות)
|
5 גמבות אדומות וטריות |
4 כפות חומץ |
2 כפות שמן זית |
3 כוסות מים |
1.5 כפיות סוכר |
1 כפית מחוקה כמון |
אופן ההכנה |
- חותכים את הגמבות לרצועות ומכניסים לסיר קטן.
- ממלאים את הסיר במים עד שהגמבות מכוסות, מוסיפים את שמן הזית החומץ והסוכר, ממתינים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים כמון ומערבבים. לאחר רתיחה קצרה, מכבים את האש ובתאבון.
|
חזרה |