שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק עגבניות, ירקות וסויה / שלי קוטלר


חומרים
1 קופסאת רסק עגבניות גדולה (200 גרם)
2 גזרים
1/4 כרוב לבן קטן
1 כף אבקת מרק עוף
3-4 תפוחי אדמה בינונים
כרובית 1
1 בצל
רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. פורסים את הגזר לפרוסות, מפרידים מספר פרחי כרובית, חותכים את תפוחי האדמה לריבועים גדולים, פורסים את הכרוב ומכניסים בצל שלם יחדיו אל הסיר. ממלאים מים כך שיכסו את הירקות.
  2. מוסיפים כף אבקת מרק ואת רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה יותר ומבשלים 3/4 שעה.
  3. מוסיפים כ-2 כפות רוטב סויה ופלפל לפי הטעם נותנים למרק להתבשל עוד מספר דקות, טועמים שוב ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  4. הערה: אפשר להוסיף למרק גם פסטה בצורות שונות בעשר הדקות האחרונות לבישול.



חזרה