|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מרק עגבניות, ירקות וסויה
/ שלי קוטלר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 קופסאת רסק עגבניות גדולה (200 גרם) |
2 גזרים |
1/4 כרוב לבן קטן |
1 כף אבקת מרק עוף |
3-4 תפוחי אדמה בינונים |
כרובית 1 |
1 בצל |
רוטב סויה |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- פורסים את הגזר לפרוסות, מפרידים מספר פרחי כרובית, חותכים את תפוחי האדמה לריבועים גדולים, פורסים את הכרוב ומכניסים בצל שלם יחדיו אל הסיר. ממלאים מים כך שיכסו את הירקות.
- מוסיפים כף אבקת מרק ואת רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה יותר ומבשלים 3/4 שעה.
- מוסיפים כ-2 כפות רוטב סויה ופלפל לפי הטעם נותנים למרק להתבשל עוד מספר דקות, טועמים שוב ומתקנים תיבול לפי הטעם.
- הערה: אפשר להוסיף למרק גם פסטה בצורות שונות בעשר הדקות האחרונות לבישול.
| חזרה | | |