שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

צימעס / אנה וגנר


חומרים
5-6 גזרים דגולים, יפים ומוצקים, קלופים וחתוכים לעיגולים דקים
100 גרם צימוקים שהושרו במים חמים לפחות 20 דקות ונסחטו
1 בצל חתוך לטבעות דקיקות
מעט שמן לטיגון
מים
מלח ופלפל שחור
סוכר לפי הטעם- אפשר וגם רצוי סוכר חום
1 כף דבש
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הגזרים והצימוקים, מלח, פלפל וסוכר, מערבבים היטב, מאדים כ –5 דקות, מוסיפים מים כדי כיסוי הגזרים ומבשלים בסיר לא מכוסה על להבה נמוכה עד שהגזרים מתרככים.
  2. מוסיפים את הדבש, בודקים טעמים –מי שנורא רוצה יכול להוסיף מעט מיץ לימון ממעל.
חזרה