|
|
|
|
צימעס
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
5-6 גזרים דגולים, יפים ומוצקים, קלופים וחתוכים לעיגולים דקים |
100 גרם צימוקים שהושרו במים חמים לפחות 20 דקות ונסחטו |
1 בצל חתוך לטבעות דקיקות |
מעט שמן לטיגון |
מים |
מלח ופלפל שחור |
סוכר לפי הטעם- אפשר וגם רצוי סוכר חום |
1 כף דבש |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הגזרים והצימוקים, מלח, פלפל וסוכר, מערבבים היטב, מאדים כ –5 דקות, מוסיפים מים כדי כיסוי הגזרים ומבשלים בסיר לא מכוסה על להבה נמוכה עד שהגזרים מתרככים.
- מוסיפים את הדבש, בודקים טעמים –מי שנורא רוצה יכול להוסיף מעט מיץ לימון ממעל.
| חזרה | | |