שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבד קצוץ עם שומן אווז / מלכה פן


חומרים
1/2 ק"ג כבדים טריים מנוקים
1 בצל בינוני קצוץ
4 כפות שומן אווז מותך
1 ביצה קשה
קורט סוכר
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1.  מחממים את שומן האווז במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את הכבדים ומטגנים כמה דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  2. טוחנים במטחנת בשר את הכבדים, הבצל והביצה הקשה, מתבלים במלח ופלפל. אפשר לעטר בפרוסות בצל מטוגן.

חזרה