|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
כבד קצוץ עם שומן אווז
/ מלכה פן
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1/2 ק"ג כבדים טריים מנוקים |
1 בצל בינוני קצוץ |
4 כפות שומן אווז מותך |
1 ביצה קשה |
קורט סוכר |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים את שומן האווז במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את הכבדים ומטגנים כמה דקות. מסירים מהאש ומצננים.
- טוחנים במטחנת בשר את הכבדים, הבצל והביצה הקשה, מתבלים במלח ופלפל. אפשר לעטר בפרוסות בצל מטוגן.
| חזרה | | |