|
|
|
|
עוגיות קינמון
|
חומרים
|
2 כוסות דחוסות של קמח |
2.5 כפיות קינמון |
1/2 כפית מלח |
1 כוס אגוזים |
1 כוס סוכר |
100 גרם חמאה רכה |
2 ביצים טרופות |
אופן ההכנה |
- מערבבים את הקמח, הקינמון והמלח בקערה.
- מכניסים את האגוזים עם 2 כפיות סוכר למעבד מזון. טוחנים ונזהרים לא להפוך את האגוזים למחית.
- במיקסר חשמלי, מקציפים יחד את החמאה ושארית הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף מעט.
- מוסיפים את תערובת הקמח ואת האגוזים ומקציפים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
- מחממים את התנור ל 160 מעלות צלזיוס.
- מרדדים חצי מכמות הבצק לעובי של 1/2 ס"מ. חותכים את הבצק בעזרת כוס הפוכה או כלי לחיתוך עוגיות ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים את העוגיות במרכז התנור במשך 10 דקות, עד שהן מתקשות אך לא משחימות. מוציאים ומצננים.
- מכינים עוד עוגיות, משאר הבצק, באותו אופן.
| חזרה | | |