שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות קינמון


חומרים
2 כוסות דחוסות של קמח
2.5 כפיות קינמון
1/2 כפית מלח
1 כוס אגוזים
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה רכה
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
  1. מערבבים את הקמח, הקינמון והמלח בקערה.
  2. מכניסים את האגוזים עם 2 כפיות סוכר למעבד מזון. טוחנים ונזהרים לא להפוך את האגוזים למחית.
  3. במיקסר חשמלי, מקציפים יחד את החמאה ושארית הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף מעט.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח ואת האגוזים ומקציפים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  5. מחממים את התנור ל 160 מעלות צלזיוס.
  6. מרדדים חצי מכמות הבצק לעובי של 1/2 ס"מ. חותכים את הבצק בעזרת כוס הפוכה או כלי לחיתוך עוגיות ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים את העוגיות במרכז התנור במשך 10 דקות, עד שהן מתקשות אך לא משחימות. מוציאים ומצננים.
  8. מכינים עוד עוגיות, משאר הבצק, באותו אופן.

חזרה