|
|
|
|
רוטב פרובנסל
/ ynet
|
חומרים
|
2 כפות שמן זית |
3 כפות בצל קצוץ |
750 גרם עגבניות קלופות ומרוסקות,ללא מיץ וגרעינים |
1 שן שום קצוצה |
3/4 כוס יין לבן יבש |
3/4 כוס ציר בשר |
מלח |
פטרוזיליה או ריחן, קצוצים |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל (לא משחימים). מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 15 דקות.
- מוסיפים את השום היין והציר, מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות.
- מורידים את המכסה ומצמצמים את הרוטב לחצי. מוסיפים את הפטרוזיליה או הריחן.
| חזרה | | |