|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מאפה פסטה ופטריות
/ חנוך בר שלום
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
500 גרם פסטה מבושלת |
1 כוס שמנת מתוקה |
2 ביצים |
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ומטוגנות |
50 גרם גבינת קשקבל |
קורט אגוז מוסקט |
מלח ופלפל |
1 כף פרורי לחם |
אופן ההכנה |
1. מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס. 2. מערבבים את כל החומרים מלבד פירורי הלחם ומניחים בתבנית חסינת חום. 3. מפזרים מעל את פירורי הלחם ואופים בתנור כ 35 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
| חזרה | | |