שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק עוף עם כופתאות עוף וחומוס - גונדי / אריק חכימי


חומרים
למרק:
1/2 עוף טרי
1/2 כפית כורכום
1 כפית מלח
2 ליטר מים
לגונדי:
500 גרם חזה עוף טחון
1 בצל בינוני
3 כפות שמן
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
300 גרם קמח חומוס
1 כוס מים
אופן ההכנה
  1. המרק: שמים את כל מרכיבי המרק בסיר, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שצף על פני המים. מנמיכים את הלהבה, מבשלים כחצי שעה ומסננים.
  2. הכופתאות: שמים את חזה העוף הטחון בקערה, מגררים את הבצל במגררת דקה לתוך הקערה. מוסיפים את השמן, התבלינים, אבקת החומוס והמים ומערבבים היטב.
  3. מביאים את המרק לרתיחה ומנמיכים את הלהבה כך שהמרק רק יבעבע קלות. יוצרים כדורים בגודל כדור טניס ומחליקים לתוך המרק. מכסים את הסיר ומבשלים כשעה. מגישים כופתה אחת בכל צלחת מרק.
חזרה