שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרם ברולה עם פרחי לבנדר / סימה ביטון - קייטרינג רוזמרין


חומרים (8 מנות)
1 ליטר שמנת מתוקה
1 מקל וניל חצוי לאורכו
זר פרחי לבנדר
3 חלמונים
150 גרם סוכר
אופן ההכנה
  1.  מרתיחים את השמנת עם מקל הסוכר ופרחי הלבנדר, מסירים מהאש ומסננים. 
  2. בכלי נפרד טורפים את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים בהדרגתיות את השמנת ומערבבים.
    מחממים תנור ל 110 מעלוץ צלזיוס.
  3. מסננים את הבלילה לתוך כלים אישיים ושמים בתנור (את הכלים האישיים יש להניח בתוך תבנית אפייה עם מים המגיעים עד למחצית גובהם של הכלים האישיים). אופים כ 40 דקות, מוציאים ומקררים במשך 6 שעות במקרר.
חזרה