|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
קרם ברולה עם פרחי לבנדר
/ סימה ביטון - קייטרינג רוזמרין
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (8 מנות)
|
1 ליטר שמנת מתוקה |
1 מקל וניל חצוי לאורכו |
זר פרחי לבנדר |
3 חלמונים |
150 גרם סוכר |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את השמנת עם מקל הסוכר ופרחי הלבנדר, מסירים מהאש ומסננים.
- בכלי נפרד טורפים את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים בהדרגתיות את השמנת ומערבבים.
מחממים תנור ל 110 מעלוץ צלזיוס.
- מסננים את הבלילה לתוך כלים אישיים ושמים בתנור (את הכלים האישיים יש להניח בתוך תבנית אפייה עם מים המגיעים עד למחצית גובהם של הכלים האישיים). אופים כ 40 דקות, מוציאים ומקררים במשך 6 שעות במקרר.
| חזרה | | |