|
|
|
|
ביצים מוחמצות
/ ynet
|
חומרים
|
12 ביצים קשות קלופות |
1.5 כוסות חומץ |
1.5 כוסות מים |
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי שלמים |
1 שן שום כתושה |
1 עלה דפנה |
אופן ההכנה |
- מערבבים את החומץ, המים והפלפל האנגלי בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מוסיפים את השום ועלה הדפנה ומורידים מהאש.
- מסדרים את הביצים בנצנצת מעוקרת, שופכים מעל את תערובת החומץ החמה. אוטמים את הצנצנת ומאחסנים במקרר ל 8-10 ימים לפחות.
| חזרה | | |