שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חלב סויה / ynet


חומרים
450 גרם פולי סויה שטופים
מים
אופן ההכנה
  1. משרים את פולי הסויה במים למשך 12 שעות.
  2. מסננים את פולי הסויה מי ההשריה.
  3. מניחים פולי סויה ומים ביחס של 1 כמות סויה ל 2 כמויות מים בקערת מעבד מזון. טוחנים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. טוחנים כך את שאר פולי הסויה, בכמה נאגלות.
  4. מניחים כמות קטנה של פולי סויה טחונים על בד גאזה, וסוחטים לתוך סיר גדול. זורקים את שאריות הסויה הטחונה שהצתברו בתוך הבד. חוזרים על הפעולה עד שכל הסויה סחוטה.
  5. מניחים את הסיר מעל להבה בינונית ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מורידים מהאש, מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר.
חזרה