|
|
|
|
חלב סויה
/ ynet
|
חומרים
|
450 גרם פולי סויה שטופים |
מים |
אופן ההכנה |
- משרים את פולי הסויה במים למשך 12 שעות.
- מסננים את פולי הסויה מי ההשריה.
- מניחים פולי סויה ומים ביחס של 1 כמות סויה ל 2 כמויות מים בקערת מעבד מזון. טוחנים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. טוחנים כך את שאר פולי הסויה, בכמה נאגלות.
- מניחים כמות קטנה של פולי סויה טחונים על בד גאזה, וסוחטים לתוך סיר גדול. זורקים את שאריות הסויה הטחונה שהצתברו בתוך הבד. חוזרים על הפעולה עד שכל הסויה סחוטה.
- מניחים את הסיר מעל להבה בינונית ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מורידים מהאש, מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר.
| חזרה | | |