|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עוף בגריל עם קולה או בירה
/ אילנית תם
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
6 כרעי עוף |
5 שיני שום קצוצות |
1/2 כוס שמן סויה |
1/2 כפית פלפל שחור |
1/2 כפית כורכום |
1 כף אבקת מרק עוף |
1/2 כפית כמון |
1/2 כוס קולה או בירה שחורה |
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה, מערבבים את השמן והתבלינים. מוסיפים ת הקולה או הבירה.
- מכניסים את העוף ותפוחי האדמה למרינדה ומשרים במשך שעה לפחות לספיגת טעמים.
- מחממים תנור לחום בינוני, מעבירים את העוף לתבנית ויצקים עליו את המרינדה. אופים כשעה בתנור.
| חזרה | | |