שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת גבינה קלת הכנה / ליבנת


חומרים
6 ביצים מופרדות
2 גביעי גבינה לבנה 5% (500 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
3 כפות קמח או קורנפלור
אופן ההכנה
1. מערבבים את הגבינה עם החלמונים, השמנת החמוצה והקמח/עמילן בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ואז מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
3. מקפלים את הקצף בעדינות לתערובת הגבינה.
4. משמנים תבנית עגולה קפיצית ויוצקים פנימה את התערובת.
5. אופים את העוגה בחום בינוני (לנסות לא לפתוח התנור העוגה תפול) בקרקעית התנור שהחום מגיע משני הצדדים. זמן האפיה הוא בערך 45 דקות.

חזרה