שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת מנגו בחושה / ליאור אדרי מקונדיטורית "עוגה עוגה"


חומרים
2 כוסות קמח
1.5 כפיות אבקת סודה לשתיה
2 כפיות קינמון
150 גרם חמאה
3 ביצים
1.5 כוסות (300 גרם) סוכר
1/2 כוס שמן
1 מנגו גדול ובשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס צימוקים
מעט חמאה לשימון התבניות
כלים:
2 תבניות אינגליש קייק
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
  2. מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר במשך חמש דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה ומקציפים במשך 5 דקות נוספות. מוסיפים את השמן, המנגו הקוקוס והצימוקים וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים חצי מכמות החומרים היבשים אל תוך התערובת הרטובה ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר החומרים היבשים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מורחים את שתי התבניות בחמאה ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס במשך 35-45 דקות.

חזרה