|
|
|
|
עוגת מנגו בחושה
/ ליאור אדרי מקונדיטורית "עוגה עוגה"
|
חומרים
|
2 כוסות קמח |
1.5 כפיות אבקת סודה לשתיה |
2 כפיות קינמון |
150 גרם חמאה |
3 ביצים |
1.5 כוסות (300 גרם) סוכר |
1/2 כוס שמן |
1 מנגו גדול ובשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות |
1/2 כוס קוקוס |
1/2 כוס צימוקים |
מעט חמאה לשימון התבניות |
כלים: |
2 תבניות אינגליש קייק |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
- מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר במשך חמש דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה ומקציפים במשך 5 דקות נוספות. מוסיפים את השמן, המנגו הקוקוס והצימוקים וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים חצי מכמות החומרים היבשים אל תוך התערובת הרטובה ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר החומרים היבשים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מורחים את שתי התבניות בחמאה ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס במשך 35-45 דקות.
| חזרה | | |