|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פילה דניס בלימון ג'ינג'ר ופלפל חריף
/ חנוך בר-שלום
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
8 פילטים של דניס או לברק, מנוקים מעצמות |
2 לימונים חתוכים לקוביות קטנות, עם הקליפה וללא גרעינים |
2 כפות ג'ינג'ר טרי, מקולף וחתוך לקוביות קטנות. |
1 כף פלפל ירוק וחריף, מנוקה מגרעינים וחתוך לקוביות קטנות |
50 חמאה רכה |
4 כפות שמן זית |
4 שיני שום כתושות |
מלח |
פלפל |
אופן ההכנה |
- מניחים את הדגים בתבנית חסינת חום כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את יתרת החומרים, ומורחים בתערובת את הדגים. צולים בגריל כ 3-4 דקות.
| חזרה | | |