פירה כרובית דל קלוריות
/ חנוך חגיגי
הפירה הזה דומה יותר למחית, הוא לא חלק כמו פירה תפוחי אדמה.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג כרובית מופרדת לפרחים |
2 כפות שמן זית |
3 בצלים קצוצים |
1 סלסלת פטריות פרוסות |
אבקת בצל |
אבקת שום |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
אופן ההכנה |
- מניחים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהכרובית רכה. מוציאים ומניחים במסננת.
- מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן תוך ערבוב מתמיד עד שהפטריות התרככו.
- מועכים את הכרובית לפירה ומוסיפים את תערובת הפטריות.
- מתבלים לפי הטעם ומגישים חם.
|
חזרה |