|
|
|
|
סלט משואיה - סלט תוניסאי צלוי
/ עזיזי ברום
|
חומרים (4 מנות)
|
4 עגבניות חצויות |
פלפלים חריפים 5-7 |
5 שיני שום קלופות |
מלח לפי הטעם |
4 כפות שמן זית |
1/2 כף חומץ |
אופן ההכנה |
- מחוררים את הפלפלים בעזרת מזלג, כדי שלא יתפוצצו בצלייה. צולים את הפלפלים והעגבניות על האש או בתנור. מקררים.
- מקלפים את הפלפלים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות דקות. קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות.
- מערבבים את הפלפלים והעגבניות בקערה, מוסיפים השום הכתוש, השמן, החומץ והמלח. רצוי להכין את הסלט יום לפני ההגשה. בתיאבון!
| חזרה | | |