שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט משואיה - סלט תוניסאי צלוי / עזיזי ברום


חומרים (4 מנות)
4 עגבניות חצויות
פלפלים חריפים 5-7
5 שיני שום קלופות
מלח לפי הטעם
4 כפות שמן זית
1/2 כף חומץ
אופן ההכנה
  1.  מחוררים את הפלפלים בעזרת מזלג, כדי שלא יתפוצצו בצלייה. צולים את הפלפלים והעגבניות על האש או בתנור. מקררים. 
  2. מקלפים את הפלפלים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות דקות. קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות. 
  3. מערבבים את הפלפלים והעגבניות בקערה, מוסיפים השום הכתוש, השמן, החומץ והמלח. רצוי להכין את הסלט יום לפני ההגשה. בתיאבון!
חזרה