שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בטריאקי / מורן


חומרים (6 מנות)
8 שוקי עוף
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס דבש
1 כפית מיץ לימון
1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
  1.  ממיסים את הקורנפלור עם מעט רוטב סויה בקערה גדולה. מוסיפים את שאר רוטב הסויה, הדבש ומיץ הלימון ומערבבים היטב. 
  2. מוסיפים לקערה את שוקי העוף, ומשרים לחצי שעה לפחות. 
  3. מחממים תנור לחום בינוני (200 מעלות צלזיוס). 
  4. מעבירים את העוף ואת המשרה לתבנית, עוטפים בנייר כסף ואופים במשך חצי שעה.
חזרה