שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט טונה אמריקני / אנה וגנר


חומרים
1 קופסה קטנה של טונה משומרת
3 כפות מיונז
1 מלפפון חמוץ
1 בצל קטן
1 ענף סלרי אמריקני
1 כף חרדל דיז'ון בלי גרגרים
פלפל שחור גרוס טרי
2 ביצים קשות
אופן ההכנה
  1.  מגירים את השמן של הטונה לכיור. 
  2. מפוררים אותה במזלג בקערה בינונית. חותכים את הביצה, המלפפון, הבצל וענף הסלרי הכי דק שאפשר. מוסיפים לטונה. מערבבים. 
  3. מוסיפים מיונז, חרדל ופלפל שחור. מערבבים היטב. לפעמים הסלט רוצה גם קצת מיץ לימון. לפעמים אפשר ורצוי להחליף את המיונז ביוגורט.
חזרה