|
|
|
|
סלט טונה אמריקני
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
1 קופסה קטנה של טונה משומרת |
3 כפות מיונז |
1 מלפפון חמוץ |
1 בצל קטן |
1 ענף סלרי אמריקני |
1 כף חרדל דיז'ון בלי גרגרים |
פלפל שחור גרוס טרי |
2 ביצים קשות |
אופן ההכנה |
- מגירים את השמן של הטונה לכיור.
- מפוררים אותה במזלג בקערה בינונית. חותכים את הביצה, המלפפון, הבצל וענף הסלרי הכי דק שאפשר. מוסיפים לטונה. מערבבים.
- מוסיפים מיונז, חרדל ופלפל שחור. מערבבים היטב. לפעמים הסלט רוצה גם קצת מיץ לימון. לפעמים אפשר ורצוי להחליף את המיונז ביוגורט.
| חזרה | | |