|
|
|
|
פסטה עם טונה, ריחן ולימון
/ אנה וגנר
|
חומרים (4 מנות)
|
500 גרם פסטה קצרה |
קופסת טונה משומרת קטנה |
20 עלי ריחן |
מיץ מלימון אחד |
2 עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות קטן |
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מכינים את הרוטב: חותכים את עלי הריחן לרצועות, מפוררים את הטונה – עם השמן – ומערבבים עם קוביות העגבניות.
- כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה, יוצקים מעליה את הרוטב, מערבבים היטב ומוסיפים פרמזן ממעל.
| חזרה | | |