|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פשטידת כרובית
/ שירי סער
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (4 מנות)
|
1 כרובית מפורקת לפרחים |
4 כפות קמח תופח מאליו |
4 כפות גדושות מיונז |
4 ביצים |
1 כף אבקת מרק בטעם עוף |
מלח ופלפל |
פרורי לחם |
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- שמים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהיא רכה, אבל לא רכה מדי.
- בינתיים, מערבבים ביצים, קמח, מיונז, אבקת מרק, מלח ופלפל.
- משמנים תבנית (לא גדולה מידי) ומפזרים פרורי לחם. כשהכרובית רכה חותכים אותה ומפזרים בתבנית.
- יוצקים מעל את הבלילה בצורה אחידה.
- אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם לחום בינוני.
| חזרה | | |