|
|
|
|
כנפי עוף בנוסח יפני
/ סימה ביטון מקייטרינג "רוזמרין"
|
חומרים
|
20 כנפי עוף נקיות |
למרינדה: |
1 כוס יין לבן |
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ |
1/2 כוס חומץ |
1/2 כוס רוטב סויה |
1/2 כוס שמן שומשום |
1 כף שום כתוש |
1 כף ג'ינג'ר מגורר |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על הכנפיים, מעמידים למשך 12 שעות לפחות.
- מחממים תנור ל 200 מעלות צלסיוס. אופים את הכנפיים במשך 1/2 שעה. את הרוטב שנשאר מחממים ויוצקים על הכנפיים המוכנות.
| חזרה | | |