|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
קדרת עוף
/ שני
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
6 כרעי עוף |
2 בצלים גדולים, קלופים ופרוסים לטבעות עבות |
3-4 גזרים קלופים ופרוסים |
5 שיני שום כתושות |
5 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות באורך 3 ס"מ |
סלסלת פטריות שמפיניון |
3 כפות קמח |
2 כפות פפריקה מתוקה |
מלח ופלפל שחור |
3 כפות שמן |
אופן ההכנה |
- מערבבים את הקמח, הפפריקה המלח והפלפל.
- מקמחים את נתחי העוף, מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים עד להשחמה יפה.
- מוציאים את העוף ומטגנים באותו השמן את הבצל, הגזרים השום והסלרי.
- מוסיפים את נתחי העוף המושחמים, מוסיפים את הנותר מהקמח והפפריקה, בתוספת כוס מים. ומפזרים מלמעלה את הפטריות.
- מבשלים על אש נמוכה מאוד, במשך 4 שעות.
| חזרה | | |