שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה בשמן זית, ברוקולי ובזיליקום / אופיר עמר


חומרים (5 מנות)
חבילת פסטה (500 גרם)
500 גרם ברוקולי
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים או 2 תיבוליות בזיליקום של 'קנור'
1/2 כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  2. מרתיחים סיר מלא במים, זורקים את הברוקולי פנימה ומבשלים במשך כ - 10 דקות או עד שהברוקולי רך. מוסיפים לפסטה המסוננת ומערבבים.
  3. מניחים את הבזיליקום או התיבוליות בסיר קטן. מוסיפים את המלח והפלפל ויוצקים מעל את השמן. מביאים לרתיחה. ומערבבים. - את השלב הזה אפשר לעשות גם במיקרו בכלי מתאים.
  4. מוסיפים את השמן החם לפסטה והברוקולי מערבבים טיפה ומגישים.


חזרה