|
|
|
|
פסטה בשמן זית, ברוקולי ובזיליקום
/ אופיר עמר
|
חומרים (5 מנות)
|
חבילת פסטה (500 גרם) |
500 גרם ברוקולי |
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים או 2 תיבוליות בזיליקום של 'קנור' |
1/2 כוס שמן זית |
פלפל שחור |
מלח |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מרתיחים סיר מלא במים, זורקים את הברוקולי פנימה ומבשלים במשך כ - 10 דקות או עד שהברוקולי רך. מוסיפים לפסטה המסוננת ומערבבים.
- מניחים את הבזיליקום או התיבוליות בסיר קטן. מוסיפים את המלח והפלפל ויוצקים מעל את השמן. מביאים לרתיחה. ומערבבים. - את השלב הזה אפשר לעשות גם במיקרו בכלי מתאים.
- מוסיפים את השמן החם לפסטה והברוקולי מערבבים טיפה ומגישים.
| חזרה | | |