|
|
|
|
ספגטי ברוטב שמנת ואפונה
/ לימור לוי
|
חומרים (6 מנות)
|
1 בצל גדול, קצוץ דק |
2 כפות שמן |
1 קופסה אפונה משומרת (בערך 2 כוסות) |
2 מכלי (500 מ"ל) שמנת מתוקה |
1 כפית מלח |
1 חבילה (500 גרם) ספגטי |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את האפונה ומטגנים קלות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה, מתבלים ומורידים מהאש. יוצקים את הרוטב על הספגטי ומגישים.
| חזרה | | |