שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ספגטי ברוטב שמנת ואפונה / לימור לוי


חומרים (6 מנות)
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 כפות שמן
1 קופסה אפונה משומרת (בערך 2 כוסות)
2 מכלי (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית מלח
1 חבילה (500 גרם) ספגטי
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את האפונה ומטגנים קלות.
  3. מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה, מתבלים ומורידים מהאש. יוצקים את הרוטב על הספגטי ומגישים.
חזרה