|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
לביבות גבינה
/ מרסל פלדמן
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (5 מנות)
|
500 גרם גבינה לבנה |
6 כפות קמח תופח |
6 כפות סוכר |
2 ביצים |
1 שקית סוכר וניל |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים (פרט לשמן) בקערה.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים (מאחר והעיסה נוזלית יש ליצור לביבה במחבת בעזרת כף).
- במקום טיגון במחבת אפשר לשמן תבנית, ליצוק פנימה את כל העיסה ולאפות בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס עד שהעוגה מקבלת צבע חום כהה.
| חזרה | | |