שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות גבינה / מרסל פלדמן


חומרים (5 מנות)
500 גרם גבינה לבנה
6 כפות קמח תופח
6 כפות סוכר
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים (פרט לשמן) בקערה.
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים (מאחר והעיסה נוזלית יש ליצור לביבה במחבת בעזרת כף).
  3. במקום טיגון במחבת אפשר לשמן תבנית, ליצוק פנימה את כל העיסה ולאפות בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס עד שהעוגה מקבלת צבע חום כהה.
חזרה