|
|
|
|
רוטב צ'ילי חריף-מתוק תוצרת בית
/ ישי רדזינר
|
חומרים
|
10 פלפלי שאטה יבשים |
2 כוסות סוכר |
1 כוס מים |
1.5 כפות שום כתוש |
1.5 כפות חומץ |
ג'ינג'ר טחון, לפי הטעם |
1 כף רסק עגבניות לצבע |
קורט מלח |
אופן ההכנה |
- קוצצים את הפלפלים דק בסכין, במידה ורוצים רוטב מאד חריף משאירים את הגרעינים. יש להמנע מלגעת בעינים לפני שטיפת הידיים.
- מעבירים את הפלפלים לסירף מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד להווצרות סירופ - עד שהסוכר נמס. מקררים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.
| חזרה | | |