|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פסטה פירות ים
/ דניאל זקן
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (5 מנות)
|
1 חבילה (500 גרם) ספגטי מתוצרת איטלקית |
500 גרם שרימפס קלמארי ומולים (ניתן לקנות תערובת קפואה) |
1 כף רוטב מולים (קונים מוכן) |
2 שיני שום קלופות ופרוסות |
1 עגבניה פרוסה דק |
1/2 כוס שמנת מתוקה |
שמן זית |
חמאה |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- ממיסים בסיר כף חמאה וכף שמן זית. מוסיפים הרבה מים ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
- במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית וכף חמאה. מוסיפים את השום והעגבניה ומטגנים במשך 2 דקות.
- מוסיפים את תערובות פירות הים ומטגנים במשך 3-4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ורוטב מולים. מבשלים כ-5 דקות תוך כדי בחישה.
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים במשך 3 דקות.
- מעבירים את הפסטה לקערות ומוסיפים את הרוטב.
| חזרה | | |