שלח להדפסה  
פירות ים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה פירות ים / דניאל זקן


חומרים (5 מנות)
1 חבילה (500 גרם) ספגטי מתוצרת איטלקית
500 גרם שרימפס קלמארי ומולים (ניתן לקנות תערובת קפואה)
1 כף רוטב מולים (קונים מוכן)
2 שיני שום קלופות ופרוסות
1 עגבניה פרוסה דק
1/2 כוס שמנת מתוקה
שמן זית
חמאה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. ממיסים בסיר כף חמאה וכף שמן זית. מוסיפים הרבה מים ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
  2. במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית וכף חמאה. מוסיפים את השום והעגבניה ומטגנים במשך 2 דקות.
  3. מוסיפים את תערובות פירות הים ומטגנים במשך 3-4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ורוטב מולים. מבשלים כ-5 דקות תוך כדי בחישה.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים במשך 3 דקות.
  5. מעבירים את הפסטה לקערות ומוסיפים את הרוטב.




חזרה