שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דג סלמון בגרגרי חרדל

מתכון של שירית


חומרים (6 מנות)
1 פילה סלמון
1/2 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
1/2 צנצנת חרדל דיז'ון עם גרגרים
3 ענפי רוזמרין (לא חובה)
אופן ההכנה
  1. מניחים את הדג בתוך תבנית אפייה על גבי נייר אפייה.
  2. מערבבים בכלי קטן את השמן עם שיני השום, המלח והפלפל ומורחים על הדג.
  3. מורחים את צדו העליון של הדג בחרדל דיז'ון.
  4. מניחים מעל את ענפי הרוזמרין.
  5. אופים 20 דקות בחום גבוה (200 מעלות).
חזרה