|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
דג סלמון בגרגרי חרדל
מתכון של שירית
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
1 פילה סלמון |
1/2 כוס שמן זית |
4 שיני שום כתושות |
מלח |
פלפל שחור |
1/2 צנצנת חרדל דיז'ון עם גרגרים |
3 ענפי רוזמרין (לא חובה) |
אופן ההכנה |
- מניחים את הדג בתוך תבנית אפייה על גבי נייר אפייה.
- מערבבים בכלי קטן את השמן עם שיני השום, המלח והפלפל ומורחים על הדג.
- מורחים את צדו העליון של הדג בחרדל דיז'ון.
- מניחים מעל את ענפי הרוזמרין.
- אופים 20 דקות בחום גבוה (200 מעלות).
| חזרה | | |