שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סחוג

מתכון של דורית מזרחי


חומרים
3 חבילות כוסברה
10 פלפלים ירוקים חריפים
1 ראש שום
כפית מחוקה של מלח
כפית גדושה של כמון
1 כף שמן
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את הכוסברה.
  2. מקלפים את שיני השום.
  3. שוטפים היטב את הפלפלים, חותכים אותם לחצאים ומוציאים את הגרעינים.
  4. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון ולעבד בהדרגה עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  5. מתבלים ומערבלים שוב, קצרות, רק עד שהתבלינים יתערבבו.
חזרה