|
|
|
|
לימונים כבושים
מתכון של שושי
|
חומרים
|
20 לימונים צהובים קטנים |
5-6 כפות מלח |
2-3 כפיות פלפל חריף טחון (שאטה) |
צנצנת שתכיל את כל הכמות בדחיסה |
אופן ההכנה |
- שוטפים היטב את הלימונים, חותכים אותם לארבע, אך לא עד הסוף (חיתוך כמו פרח, כשהתחתית עוד מחוברת).
- בקערה יבשה מערבבים את המלח עם הפלפל החריף וממלאים את חריצי הלימונים.
- דוחסים לתוך צנצנת וסוגרים.
- מדי יומיים מנערים את הצנצנת כך שהנוזלים שנוצרו יתערבבו ומעלה ומטה
- הלימונים מוכנים לאכילה לאחר שבוע עד 10 ימים.
| חזרה | | |