|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
קציצות עוף ועשבי תיבול
מתכון של נועה
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (20 קציצות)
|
500 גרם בשר עוף טחון |
500 גרם בשר עגל טחון |
צרור פטרוזיליה ו/או כוסברה |
1 כרשה |
בצל גדול |
כף גדושה אבקת מרק עוף |
כף מחוקה מלח |
קורט פלפל |
קורט פפריקה |
2 ביצים |
חצי כוס פירורי לחם |
אופן ההכנה |
- קוצצים את הבצל ועשבי התיבול במעבד מזון ומוסיפים לבשר.
- מוסיפים תבלינים, ביצים ופירורי הלחם.
- מערבבים לעיסה, יוצרים קציצות ומטגנים בשמן זית.
| חזרה | | |