|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עוגת ריבת חלב
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
2 כוסות קמח תופח |
100 גרם חמאה |
2 ביצים |
1/3 כוס חלב |
1 כוס סוכר |
1/2 כוס ריבת חלב |
אופן ההכנה |
- ממיסים את החמאה על אש בינונית.
- כשהחמאה נמסה מורידים מהאש. מוסיפים את כוס הסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מסיפים את הביצים ומערבבים.
- לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח והחלב (קצת מזה וקצת מזה לסירוגין).
- לאחר שמקבלים תערובת אחידה מוסיפים חצי כוס ריבת חלב.
- שופכים את התערובת לתבנית ואופים במשך 45 דקות.
| חזרה | | |