1.
נשמע טעים!!!
נטלי
, ראשון לציון
(10.05.02)
2.
עוגה מצויינת !
ליאת
, רעננה
(26.05.02)
3.
הכנתי, זה יוצא יופי
דודה של כולם
(02.07.02)
4.
אחת העוגות היותר טובות שיש
קרן
, רמת גן
(09.07.02)
5.
אפשר תחתית מביסקויט?
אושרית
(25.09.02)
6.
מתכון מעולה
רתם פלג
, הרצליה
(14.10.02)
7.
עוגה פיצוץ-קיבלתי המון מחמאות
אורלי
(26.01.04)
8.
פשוט טעים בטירוף!!!!!!!!
(08.06.04)
9.
יצא מעולה
(לת)
מוש
, השרון
(22.08.04)
10.
שאלה
(08.09.04)
11.
עוגה מעולה!!!!
אורטל
, נתניה
(26.12.04)
12.
גיוון למתכון
שוש
, רעות
(06.01.05)
13.
העוגה השווה ביותר
(לת)
שמנדריק
(04.06.05)
14.
עוגה כ"כ טעימה שבא לבכות!
ל&ל
(02.08.05)
15.
שאלה
א
, בת-ים
(03.08.05)
16.
עוגה פשוט מעולה
נלי
, המרכז
(16.04.06)
17.
dubonit@gmail.com
דינה
, י-ם
(06.05.06)
18.
עוגה מוצלחת במיוחד
אילן
, ראשל"צ
(21.05.06)
19.
יוצא מעולה אבל..
עידית
, תל אביב
(30.05.06)
20.
שאלה???
(30.05.06)
21.
למספר 19
במבה
(01.06.06)
22.
האם אפשר להקפיא את העוגה ?
(לת)
חן
(15.09.06)
23.
עוגה טעימה ומעניינת ביותר
חן
(21.09.06)
24.
תגובה לחן מס' 22
חנה
(25.09.06)
25.
תגובה למס' 21
מרינה
, יהוד
(26.09.06)
26.
למס' 20- עשינו עם 5 אחוז ויצא...
(06.10.06)
27.
עוגה פצצה ממש ממש מתוקה
רן
, מעלה אדומים
(24.11.06)
28.
ל 25
רפי
(15.03.07)
29.
העוגה פשוט מדהימה, הדבר היחיד שהחלפתי במתכון
אור
, ת"א
(03.04.07)
30.
תחליף לשמנת חמוצה ? ? ?
מירב
, חו"ל
(10.05.07)
31.
מה זה גבינת שמנת?
(20.05.07)
32.
עשיתי - מעולה ויש לי לומר:
דניאל
(24.05.07)
33.
למס' 30
גלילאו
, ארהב
(06.06.08)
34.
שאלה ל-33
ג'סיקה
, טקסס
(07.06.08)
35.
ליאור אהוב שלי,נשיקה גדולה,אתה הכי מוכשר!
(לת)
ליאת עולם
(07.06.08)
36.
למה לא יצא לי טוב?
)-:
(08.06.08)
37.
למה כל העוגיות צפו במהלך האפייה?
(לת)
אורית
, ירושלים
(08.06.08)
38.
שאלות של אופה מתחילה
אולגה
, י-ם
(08.06.08)
39.
ציפוי העוגה
שני
(26.12.08)
40.
המעה אחרת לתחתית..
דיאנה, אשדוד
(31.12.08)
41.
שאלה לגבי ההקצפה?
ענת
(22.05.09)
42.
התחתית....
לירון
(14.09.09)
43.
העוגה מדהימה!!!
מור
(20.01.10)
44.
עוגה מ-ע-ו-ל-ה!
גבי
(24.04.10)
45.
גם 5% יוצא מעולה, קראו על תוספת תותים
הילה
, ת"א
(08.05.10)
46.
צריך לשמור בקירור?
דלית
(19.05.10)