1. 
ץ
אורלי ,  קריות  (08.10.04)
2. 
האם?
rachela ,  צפון  (09.10.04)
3. 
זהירות!!!!!!
אורי ,  נורדיה  (28.10.04)
4. 
תגובה ל- Y
רויטל  (17.11.04)
5. 
להוסיף פטרוזיליה
D  (25.01.05)
6. 
די להשרות את הדפים במים פושרים-20 דקות
 (25.02.05)
7. 
ניתן לקנות עלי לזניה שלא דורשים השרייה
צומי  (16.03.05)
8. 
הצעה
לעניות דעתי ,  ירושלים  (05.09.05)
9. 
שיפור הביצוע
יוגי  (08.12.05)
10. 
התמונה של הלזניה
שלומית ,  אחוזת אתרוג  (27.03.06)
11. 
ל-10
שרית ,  אור יהודה  (28.04.06)
12. 
נשמע טוב
נונה ,  חיפה  (05.05.06)
13. 
עוד מתכון פשוט..
עוד יהודיה ,  יש"ע  (14.05.06)
14. 
לזניה
חדוה  (21.07.06)
15. 
הצעות לשיפור
לאלי ,  ת"א  (21.12.06)
16. 
לזניה נוראה ורטובה  (לת)
 (21.12.06)
17. 
לא מבינה כלום
אורא ,  חולון  (10.04.07)
18. 
לומדים מטעויות
עלי הלזניה ,  י-ם  (23.05.07)
19. 
למה נייר כסף? לא ברור ולא בריא בכלל...  (לת)
 (01.05.08)
20. 
נהדר אבל הוספתי רוטב בשמל על הכל  (לת)
 (10.11.08)
21. 
מתכון מעולה
מוסטפא ,  מנשית זבדה  (16.05.09)
22. 
אפשר להוסיף גם..
ענת  (19.07.10)
23. 
מתכון מעולה והטעם פנטסטי, אך כמות הרוטב לא מספיקה
ספיר ,  ירושלים  (25.07.12)