1.
ץ
אורלי
, קריות
(08.10.04)
2.
האם?
rachela
, צפון
(09.10.04)
3.
זהירות!!!!!!
אורי
, נורדיה
(28.10.04)
4.
תגובה ל- Y
רויטל
(17.11.04)
5.
להוסיף פטרוזיליה
D
(25.01.05)
6.
די להשרות את הדפים במים פושרים-20 דקות
(25.02.05)
7.
ניתן לקנות עלי לזניה שלא דורשים השרייה
צומי
(16.03.05)
8.
הצעה
לעניות דעתי
, ירושלים
(05.09.05)
9.
שיפור הביצוע
יוגי
(08.12.05)
10.
התמונה של הלזניה
שלומית
, אחוזת אתרוג
(27.03.06)
11.
ל-10
שרית
, אור יהודה
(28.04.06)
12.
נשמע טוב
נונה
, חיפה
(05.05.06)
13.
עוד מתכון פשוט..
עוד יהודיה
, יש"ע
(14.05.06)
14.
לזניה
חדוה
(21.07.06)
15.
הצעות לשיפור
לאלי
, ת"א
(21.12.06)
16.
לזניה נוראה ורטובה
(לת)
(21.12.06)
17.
לא מבינה כלום
אורא
, חולון
(10.04.07)
18.
לומדים מטעויות
עלי הלזניה
, י-ם
(23.05.07)
19.
למה נייר כסף? לא ברור ולא בריא בכלל...
(לת)
(01.05.08)
20.
נהדר אבל הוספתי רוטב בשמל על הכל
(לת)
(10.11.08)
21.
מתכון מעולה
מוסטפא
, מנשית זבדה
(16.05.09)
22.
אפשר להוסיף גם..
ענת
(19.07.10)
23.
מתכון מעולה והטעם פנטסטי, אך כמות הרוטב לא מספיקה
ספיר
, ירושלים
(25.07.12)