1.
תודה רבה
מרינה
, חולון
(11.10.04)
2.
קציצות טונה
דורית
, חיפה
(20.11.05)
3.
לא הבנתי למה משמש הקמח מצה?!
יואב
, ת"א
(25.02.06)
4.
לחבר את הכל ביחד, לספוג נוזלים אם צריך
(לת)
מיכל
(27.03.06)
5.
כדאי להוסיף ביצה...
אמיר
, טיוואן
(07.04.06)
6.
מתכון מצוין ומדויק - התוצאות טעימות !
(לת)
סמדר
, גבעת שמואל
(31.05.06)
7.
אפשר גם לאפות את הקציצות המעולות
נטע
, אריאל
(01.02.07)
8.
להוריד קצת מכמות המלח המומלצת
נועם
(28.02.07)
9.
למה הקמח מצה או פירורי לחם ...
שוגי
, ארה"ב
(20.09.07)
10.
קציצות טונה
זוזו
, לוד
(13.05.08)
11.
יש
רון
(28.05.08)
12.
קציצות טונה
זהבית
(05.07.08)
13.
מעולה!!!עשיתי בלי התירס!!!
(לת)
ריטה
(27.02.09)
14.
למה הם לא מתבשלות בפנים?
(לת)
מרים
, י-ם
(29.09.09)
15.
בלי תירס
(29.09.10)
16.
ל- 15. אולי שמת תירס לא מבושל?
מירב
, פ"ת
(23.11.10)
17.
קציצות מעולות
ליאור
, בת ים
(24.02.11)
18.
לשדרג
mitale
, חדרה
(29.04.11)
19.
האם לסנן את השמן של הטונה?
(לת)
יוליה
, מרכז
(14.05.11)
20.
הילדים טרפו, יצא מעולה
קרן
(22.06.11)
21.
אילתורים
שירה
, מרכז
(15.07.11)
22.
קופסאת התירס הלכה עם פרורי הלחם
(לת)
גשש בלש ממש
(26.10.11)
23.
ברורררררררררר
(לת)
מה חשבת לעצמך?
(26.10.11)
24.
ביצה
קטרין
, חולון
(18.12.11)