1. 
תודה רבה
מרינה ,  חולון  (11.10.04)
2. 
קציצות טונה
דורית ,  חיפה  (20.11.05)
3. 
לא הבנתי למה משמש הקמח מצה?!
יואב ,  ת"א  (25.02.06)
4. 
לחבר את הכל ביחד, לספוג נוזלים אם צריך  (לת)
מיכל  (27.03.06)
5. 
כדאי להוסיף ביצה...
אמיר ,  טיוואן  (07.04.06)
6. 
מתכון מצוין ומדויק - התוצאות טעימות !  (לת)
סמדר ,  גבעת שמואל  (31.05.06)
7. 
אפשר גם לאפות את הקציצות המעולות
נטע ,  אריאל  (01.02.07)
8. 
להוריד קצת מכמות המלח המומלצת
נועם  (28.02.07)
9. 
למה הקמח מצה או פירורי לחם ...
שוגי ,  ארה"ב  (20.09.07)
10. 
קציצות טונה
זוזו ,  לוד  (13.05.08)
11. 
יש
רון  (28.05.08)
12. 
קציצות טונה
זהבית  (05.07.08)
13. 
מעולה!!!עשיתי בלי התירס!!!  (לת)
ריטה  (27.02.09)
14. 
למה הם לא מתבשלות בפנים?  (לת)
מרים ,  י-ם  (29.09.09)
15. 
בלי תירס
 (29.09.10)
16. 
ל- 15. אולי שמת תירס לא מבושל?
מירב ,  פ"ת  (23.11.10)
17. 
קציצות מעולות
ליאור ,  בת ים  (24.02.11)
18. 
לשדרג
mitale ,  חדרה  (29.04.11)
19. 
האם לסנן את השמן של הטונה?  (לת)
יוליה ,  מרכז  (14.05.11)
20. 
הילדים טרפו, יצא מעולה
קרן  (22.06.11)
21. 
אילתורים
שירה ,  מרכז  (15.07.11)
22. 
קופסאת התירס הלכה עם פרורי הלחם  (לת)
גשש בלש ממש  (26.10.11)
23. 
ברורררררררררר  (לת)
מה חשבת לעצמך?  (26.10.11)
24. 
ביצה
קטרין ,  חולון  (18.12.11)